Female labour supply in the Federal Republic. - Strom, S.
Odhad ponuky ženskej práce v SRN, pričom sa berú do úvahy dane a poplatky sociálneho poistenia. Silný vplyv výšky daní na ponuku práce. Keď sa spoločne zdanenie manželských párov nahradí osobitným zdanením, participácia podstatne vzrastie.