Problémy súčasnej politiky zamestnanosti. - Tosecká, O.
Údaje o stave nezamestnanosti v ČR a SR. Nedostatky v štatistike o pohybe nezamestnanosti. Nemožnosť kvantifikovať rozsah tej časti nezamestnaných, ktorí záujem o prácu nemajú. Opatrenia FMPSV v oblasti aktívnej politiky zamestnanosti.