Racjonalizacja zatrudnienia w przedsiebiorstwie. - Zurawski, A.
Čo možno uznať za racionálne zamestnanie? Trhový mechanizmus racionálnej zamestnanosti, jeho základné zložky a ich pôsobenie. Základným problémom je vypracovať účinný systém hmotnej motivácie. Mzdová politika potrebuje viac pružnosti a menej zásahov zhora.