<The> effect of fringe benefits on employment fluctuations in U.S. automobile manufacturing. - Smyth, D.J
Teoretická a empirická analýza prispôsobovania zamestnanosti v automobilovom priemysle USA. Model poskytuje elasticitu substitúcie medzi pracovnými silami a inými aspektami výroby a medzi hodinami a pracovníkmi.