<La> rigidité de l'offre de carrieres entretient les déséquilibres du marché du travail. - Maurin, E.
Strnulá ponuka zamestnania na rozdelenom trhu práce. Horizont zamestnanosti v ankete o povolaniach a o mobilite. Zamestnanosť v službách. Povolania viac rozdelené. Výchova pre zamestnanie alebo pre povolanie? Diplomovaní: medzi bezpečnosťou a širšou odbornou kvalifikáciou. Malé výrobné podniky majú nedostatok robotníckych povolaní.