<An> estimate of a sectoral model of labor mobility. - Jovanovic, B.
Dve rozdielne cesty moderného prístupu ku skúmaniu pracovného pohybu. Analýza existencie nezamestnanosti ako spoločenského fenoménu. Ponuka a dopyt na trhu práce. Pohyb pracovníkov medzi spoločenskými sektormi. Problematika mzdovej otázky. Diferencovaná mzda. Mechanizmus poklesu a rastu miezd z pohľadu spoločenských sektorov.