Etre disponible et savoir cibler sa recherche: deux clés pour trouver un emploi. - Despointes, H.H
Dve základné možnosti nezamestnaného: široký okruh výberu pracovných miest a vzdialenosť do zamestnania. Tri profily nezamestnaných. Nezamestnaný menej znevýhodnený. Metóda skúmania nezamestnaného. Ani pracovné miesto ani podpora. Sledovanie cesty nezamestnanosti a jej analýza.