<Le> halo autour du chômage.
Nezamestnaný podľa definície MOP musí byť bez práce, musí byť schopný pracovať a musí hľadať prácu. V marci r. 1991 ich bolo 2,2 mln. Pohľad na rozruch okolo nezamestnanosti. Anketa o nezamestnanosti: nový dotazník. Spresnenie hľadania práce nezamestnanými. Príloha: nízka zamestnanosť.