Sortir du chômage: un parcours a handicaps. - Rouault-Galdo, D.
Na ceste nezamestnaného na trh práce je rozhodujúci vek. Päť ciest pre nezamestnaného. Dve skupiny charakteristík nezamestnaných. Riziko nezamestnaných. Byť šéfom domácnosti je tromfom pre mužov a handicapom pre ženy. Diplom znamená účinnejšiu ochranu pre ženy. Národnosť predstavuje handicap pre neeurópanov.