Firm location and land use in discrete urban space. - Shukla, V.
Skúmanie polycentricity v priestorovej štruktúre územia Dallas-Forth Worth (USA), pričom sa skúmajú lokalizačné rozhodnutia podnikov vo vnútri miest. Maximalizácia zisku firiem v zónach. Hodnotenie determinantov výberu priestoru v multinominálnom logistickom rámci.