Risk and income tradeoffs in regional policy: A Portfolio theoretic approach. - Board, J.
Použitie jednoduchých agregátnych a viacregionálnych portfolio modelov na vytvorenie bariéry efektívneho zmiešania rizika a príjmov v regionálnej ekonomike. Modifikovanie portfolio modelov na aplikáciu na turistický priemysel v oblastiach Španielska.