Subcentres in the Los Angeles region. - Giuliano, G.
Skúmanie subcentier v regióne Los Angeles s použitím štatistických údajov o dochádzke do práce za r. 1980. Hrubá hustota zamestnanosti a celková zamestnanosť. Hustota obyvateľstva v centrách a blízko nich a ich dochádzka do práce. Zhluková analýza zamestnanosti podľa odvetví a disperzia veľkostí a alokácií v jednotlivých druhoch centier.