Teoreticko-metodologické problémy koncipovania účinnej regionálnej politiky. - Komínková, Zora
Rozvoj priestorového plánovania a rozpracovania koncepcií priestorového usporiadania ekonomiky v 50. rokoch. Predpoklady účinnej regionálnej politiky. Lokálne organizačné formy uplatňovania regionálnopolitickej stratégie (vedecké, technologické a priemyselné parky, inovačné centrá).