Kde budeme bydlet zítra? Alarmující pokles bytové výstavby. - Vlášek, J.
Súčasná hospodárska politika v systéme komplexnej bytovej výstavby nepokračuje a iné stimuly pre rozvoj bytovej výstavby zatiaľ nepozná. Útlm bytovej výstavby. Cenový index stavebných prác vzrástol v dôsledku cenovej liberalizácie v r. 1991 oproti r. 1990 na 150,0. Krátenie dotácií na komplexnú i individuálnu bytovú výstavbu. Zvyšuje sa počet rozostavaných bytov. Legislatívne opatrenia smerujúce k hľadaniu východísk.