Innovationen mittelständischer Unternehmen im produzierenden Gewerbe. - Irsch, N.
Na základe dát, ktoré kompiloval Kreditanstalt für Wiederaufbau za r. 1982-1988 sa analyzujú inovácie malých a stredných oblastí. Podiel inovácií sa jasne líši podľa odvetvia a podľa veľkosti firmy. Silný vplyv vývojových aktivít firmy, ich očakávania odbytu a intezity konkurencie v kvalite.