Proces powstawania nowych firm innowacyjnych. Na przykladzie Krzemowej Doliny w Kalifornii. - Kasperkiewicz, W.
O americkom stredisku vyspelej technológie v Kalifornii. Fáza inšpirácie. Krok do neznáma. Formovanie kolektívu zakladateľov firmy. Konkretizácia nápadu. Plán rozvoja firmy. Získanie kapitálu. Začiatky výrobnej činnosti po novom. Predaj cenných papierov.