Středisko pro podporu malých a středních podniků. - Hradil, M.
Stredisko pre podporu malých a stredných podnikov pri Ústave pre hospodársku politiku ČR bolo zriadené 1.10.1991. Činnosť SPP spočíva v poradenskej službe, v sprostredkovaní kooperácií, v ďalšom vzdelávaní podnikateľov a v poradenských službách pre záujemcov o podporu Českomoravskej záručnej a rozvojovej banky. Skúsenosti po prvých mesiacoch. Odporúčania potenciálnym klientom.