Podnikatel a paragrafy.
Charakteristika sústavy živnostenských úradov v ČSFR. Poplatky za registráciu živnosti. Dovozná daň. Licencie k dovozu a vývozu. Možnosti získania Sadzobníka dane z obratu, platného od 1. januára 1992.