Stagnace či menší pokles výroby. Očekávaní průmyslových podniků v roce 1992. - Jílek, Josef
Výsledky prieskumu aktivít priemyselných podnikov v poslednom štvrťroku 1991 a v r. 1992. Odpovede respondentov nasvedčujú tomu, že v polovici skúmaných podnikov dôjde v r. 1992 k stagnácii a k významným rozdielom medzi tendenciami vývoja výroby v jednotlivých odvetviach ČR a SR. Celoročný vývoz z ČSFR by sa mal zvýšiť o 3,4 perc. Vyhliadky finančnej situácie - platbyschopnej neschopnosti a tvorby zisku. Očakávané zmeny počtu pracovníkov a nominálnych miezd.