Obchodní zákoník. 2. Úplné znění s komentářem. - Faldyna, F.
Dokončenie časti II, hlavy I. Hlava II: Družstvo. Časť tretia: Obchodné záväzkové vzťahy. Hlava I: Všeobecné ustanovenia. Predmet právnej úpravy a jej povaha. Niektoré ustanovenia o právnych úkonoch a o uzatváraní zmluvy. Zmluva o uzatvorení budúcej zmluvy. Zabezpečenie záväzku. Zánik záväzku jeho splnením. Niektoré ustanovenia o zániku nesplneného záväzku.