Transformace zahájena. Družstvá na prahu klíčového roku. - Chalupová, E.
Prehľad zákonov týkajúcich sa transformácie vzťahov v družstvách. Účelom transformácie je uplatnenie medzinárodne uznávaných družstevných princípov v družstvách. Predmetom transformácie je čistý majetok družstva. Charakteristika čistého majetku v poľnohospodárskych, spotrebných a bytových družstvách.