El sistema financiero chileno. Crisis, recuperación y desafíos. - Sanfuentes, A.
Po dlhom procese tvrdej reštrukturalizácie je dnešná čílska ekonomika zdravá a vykazuje stabilný rast. Veľká časť podnikov je privatizovaných, posiľuje sa export. Cieľ: vyrovnaný proces rastu, akcent na investície, väčšia integrovanosť do svetovej ekonómie.