Oddlženie po kúskoch. - Paulík, D.
Rozhovor s námestníkom generálneho riaditeľa Všeobecnej úverovej banky ing. Dušanom Paulíkom: Hlavný motív oddlženia. Zabezpečovanie oddlženia podnikov poskytovaním úverov na rozvojové programy a objektivity výberu podnikov. Nesprávnosť názorov, že oddlženie je predovšetkým pomoc bankám.