<The> nature, significance and cost of rent seeking in Ghana. - Ampofo-Tuffuor, E.
Snahy o získanie renty (rent seeking) v Ghane, na základe metód uplatnených pri analýzach v Indii. Náklady rent seeking sa skúmajú nielen na báze dovozových licencií, ale aj cez devízové prirážky, a to za r. 1981 a 1984, raz v podmienkach občianskej vlády, raz za obdobie diktatúry. Závery o situácii v Ghane sa zakladajú na hypotézach z Indie.