Budeme mít na daně? Sociální politika a nový daňový systém. - Klak, J.
Odpovede námestníka ministra financií ČSFR na otázky aký je hlavný dôvod prijatia novej daňovej sústavy, či nový systém prinesie menšie alebo väčšie celkové daňové zaťaženie občanov, k akému zvýšeniu cien dôjde pri zavedení dane z pridanej hodnoty, aká bude úprava dane z príjmov fyzických osôb, či bude zachované zvýšené zdanenie pracujúcich dôchodcov, ako sa budú zdaňovať dodatočné príjmy rodiny (z predaja nemovitostí, z cenných papierov a pod.).