Fiskální politika. O přímých a nepřímých daních v zemích s vyspělou tržní ekonomikou. - Přibyl, P.
Prehľad daňových systémov vo vyspelých štátoch. Daňové úľavy a zvýhodnenia. Rozdiely daňových systémov medzi jednotlivými štátmi. Vplyv rozdielnych národných daňových režimov na investície. Konvergencia daňových režimov zhora a zdola.