Povinnosti podniků a společnosti u daně z příjmů obyvatelstva. - Pelech, P.
Vznik povinnosti platiť daň a poplatníci. Vyberanie dane zrážkou - základ dane a spôsob platby. Zrážka zálohy na daň. Príjmy, podliehajúce iným daniam. Súčinnosť právnických osôb v daňovom konaní.