Bank i narodnoje chozjajstvo. - Lavrušin, O.
Právny a ekonomický prístup k analýze podstaty banky. Banka ako autonómny, nezávislý, komerčný podnik. Vzťah medzi bankami a štátom. Vplyv daňovej politiky na stimulovanie bankovej činnosti. Protimonopolná politika a rozvoj konkurencie v bankovníctve.