<Die> Bankenstruktur am Platz Frankfurt. - Moormann, J.
Bankové zoskupenia vo Frankfurte: veľké a malé súkromné banky, verejno-právne inštitúcie, zahraničné banky a i. Banky s hlavným sídlom vo Frankfurte n/Mohanom. Porovnanie jednotlivých skupín podľa bilančných súm na 1 pracovníka. Porovnanie s inými bankovými centrami v Nemecku.