<Die> europäischen Banken als Unternehmensgläubiger. - Steiner, C.
Niektoré problémy tvorby systému pravidiel u európskych bánk po 1.1.1993, kedy sa má vytvoriť jednotný vnútorný trh ES. Európske bankové právo. Problém riešenia konkurzov podnikov v národnom, či európskom práve. Financovanie za hranicami štátov a jeho garancie. Právo a otázka insolventnosti.