IMF seminar examines lessons from banking crises. - Khanna, V.R
Hlavné myšlienky seminára rozoberajúceho bankové krízy v niektorých krajinách a mechanizmus ich vzniku. Vzťah medzi liberalizáciou meny a finančnými krízami. Uvoľnenie meny samo nie je príčinou kríz, ak sa uplatnia určité poistky. Straty bánk v súvislosti so sanáciou podnikov. Úloha centrálnej banky štátu. Väzby finančného a bankového systému krajiny. Prevencia finančných kríz vo východnej Európe.