Rychlý platební styk - životní podmínka bankovnictví. Rozhovor s generálním ředitelem Komerční banky JUDr. Richardem Salzmannem. - Salzmann, R.
Komerčná banka úveruje asi 1000 podnikov z celkového počtu 1500. Jej monopolné postavenie a proces postupného znižovania monopolnej zodpovednosti za finančný trh. Vzťah Komerčnej banky ku vznikajúcej konkurencii zahraničných bánk. Možnosti a kumulujúce sa problémy čs. bankovníctva. Stav rozpracovanosti platobného systému Komerčnej banky. Predpokladaný spôsob privatizácie tejto banky. Proces oddlženia vybraných podnikov úverovaných Komerčnou bankou. Charakteristika investičného privatizačného fondu banky.