Spezialfonds aus der Aufsicht entlassen? - Kruppa, W.
Zmeny v správe špeciálnych fondov pri veľkej novele zákona o kapitálových investičných spoločnostiach z r. 1990. Konštitutívne znaky špeciálnych fondov. Privilégiá špeciálnych fondov (oslobodenie od niektorých poplatkov, predajné prospekty bez diverzifikácie rizika...). Technicko-organizačné úľavy pre špeciálne fondy. Účtovné predpisy.