Oszczedzanie - psychologiczna charakterystyka motywów. Raport z badan. - Gasparski, O.
Metóda výskumu, respondenti. Výsledky výskumu. Rozloženie motívov sporenia v skúmanej vzorke. Motívy sporenia, vek respondentov, výška príjmov respondentov a optimizmu. Charakteristika skupín respondentov líšiacich sa motívom sporenia.