Money, Tobin's q and investment dynamics in the small open economy. - Rötheli, T.F
Analýza dynamickej odpovede Tobinovho q a investícií na neočakávaný vzrast ponuky peňazí. Používa sa jednoduchý dynamický model stacionárnej malej otvorenej ekonomiky. Po pomerne krátkej fáze silných investícií nasleduje priemerne silná fáza neinvestovania.