Popyt na pieniadz - od teorii ilosciowej do M. Friedmana. - Zdrzalka, J.
Vývoj teórie dopytu po peniazoch, počínajúc kvantitatívnou teóriou cez Keynesovu teóriu, postkeynesove teórie až k Friedmanovej teórii. Kvantitatívna teória peňazí. Dopyt po peniazoch podľa teórie J.M. Keynesa. Postkeynesova teória dopytu po peniazoch. Teória M. Friedmana.