Burza - maják na kapitálovém trhu. Strategie podniků při vstupu na burzu. - Tuček, M.
Odpovede na otázky, prečo je burza dôležitá pre ďalší rozvoj čs. hospodárstva, z akého dôvodu sa niektoré podniky uvedeniu na burzu vyhýbajú, prečo najsilnejšie spoločnosti na burzu vstupujú, čo rozhodne o tom, na ktorom trhu cenných papierov (centrálnom alebo vedľajšom) sa budú predávať akcie registrovaných podnikov a čo sú to mimoburzovné obchody.