Cenné papiere a burza. Peňažný trh má svoje pravidlá. - Husár, Jaroslav
Členenie cenných papierov. Kritéria členenia. Charakteristika burzy cenných papierov. Privatizácia s použitím investičných kupónov ako silný základ pre vznik peňažného trhu a ako impulz pre sekundárny obchod s účastinami. Hlavné princípy fungovania burzy cenných papierov.