Regulirovanije konkurencii v Jevropejskich soobščestvach. - Jačeistova, N.
Zodpovednosť za dodržiavanie pravidiel konkurencie podľa Rímskej zmluvy a jej realizácia Komisiou ES. Kooperačné zmluvy a Komisia ES. Činnosť komisie pri formovaní politiky konkurencie a odstraňovaní bariér v zmysle noriem OSN. Prístupy ku otvorenosti trhov v SRN, Anglicku a Francúzsku.