Torgovyje doma. - Belikova, N.
Zameranie obchodných domov v ZSSR od r. 1988. Hlavné znaky obchodných domov (realizácia exportno-importných operácií, aktívna finančná činnosť, miesto na trhu, sieť filiálok a i.). Legislatívne akty upravujúce vytváranie obchodných domov v ZSSR. Základné funkcie obchodných domov na regionálnej úrovni. Reorganizácia zahranično-obchodných združení. Registrácia obchodných domov.