Leasing 1992: Příležitost pro každého. - Válek, V.
Vysoká dynamika netradičných foriem financovania nových investícií dlhodobého prenájmu strojov a zariadení a iného investičného tovaru - leasingu. Základné príčiny tejto vysokej dynamiky. Charakteristika odpisovej politiky a daňových podmienok leasingu.