Nakupování zážitkem. O nákupních střediscích 20. století. - Simonian, Aram
Popis veľkých západných nákupných stredísk - shopping centres, vysunutých spravidla mimo mesto. Ich vznik v USA. Definícia tohto nového prvku maloobchodnej siete. Veľkosť a umiestnenie nákupného strediska. Vývoj nákupných stredísk v Európe. Možnosť budovania nákupných stredísk v ČSFR, v ktorej je hlboko poddimenzovaná predajná sieť.