Prodejní továrny. - Simonian, Aram
Na Západe sa rozšírili halové samoobslužné veľkopredajne, ktoré sú obdobou tovární vo sfére obchodu. Obrovské halové predajne sú pokračovaním supermarketov. V celkovej ponuke týchto hypermarketov prevažuje samoobslužný predaj nepotravinárskeho tovaru. Definícia a charakteristika hypermarketov. Typy samoobslužných veľkoplošných jednotiek v Európe. Niektoré nevýhody hypermarketov. Sľubné perspektívy hypermarketov v ČSFR.