Free trade in Latin America: a successful way out of a crisis? - Brand, D.
Od začiatku 90. rokov takmer všetky krajiny Latinskej Ameriky prechádzajú v svojej stratégii od protekcionizmu k voľnému obchodu. Historický prehľad plánov kontinentu na regionálnu ekonomickú integráciu, ktoré všetky skončili neúspechom. Analýza súčasných stratégií týchto krajín na zavedenie voľného obchodu a ich vyhliadok na úspech. Prehľad integračných skupín latinskoamerických štátov, ktoré vznikli v období r. 1960-1980.