International Trade Policies: Gains from Exchange between Economics and Political Science - Odell, J.S
Vzájomné využívanie poznatkov ekonómie a politológie. Výskum strategických problémov obchodnej teórie. Možnosti spájania teórie medzinárodného obchodu s politickou analýzou situácie. Smery ďalšieho využívania vedeckých metód politickej ekonómie pre výskum obchodnej politiky.