Mašinostroitel'nyj kompleks byvšich stran SEV: mif ili real'nost'? O torgovle oborudovanijem v Vostočnojevropejskom regione. - Gavrilov, G.P
Rozvoj strojárskeho trhu krajín bývalého RVHP, jeho direktívny charakter a dôsledky rozpadu vzájomného obchodu po prechode na zúčtovanie v konvertibilnej mene. Problém zabezpečenia náhradných súčiastok a dielov k predtým dodanej technike. Možnosti vytvorenia regionálneho trhu, ktorý by dočasne využíval národné valuty.