Poradnik dla handlujacych z zagranica. 2. - Simbierowicz, H.
Ponuka predaja (angl., nem., franc.). Hodnotenie porovnávania ponúk. Prijatie ponuky. Príklady zápornej odpovede na ponuku. Príklady prijatia ponuky bez výhrad. Objednávka a jej potvrdenie. Všeobecné predajné podmienky po anglicky a po nemecky. Vzory korešpondencie.