Zahraniční obchod očima statistiky. - Petrášková, V.
Federálny štatistický úrad spracoval index fyzického objemu zahraničného obchodu za prvý polrok 1991, resp. za 1.-3. štvrťročie 1991 v porovnaní s rovnakým obdobím r. 1990. Došlo k značnému poklesu čs. vývozov i dovozov. Rast dovozných cien bol väčší ako rast vývozných cien.