Podstawowe zasady wypelniania formularzy SAD i SAD BIS.
Polia 1-11 a vysvetlivky k nim. Krajina kúpy a predaja - zoznam krajín po poľsky a po anglicky a ich symboly. Jednotný administratívny dokument SAD BIS s formulárom. Polia 12-56. Kód transakcie. Pole 47 - výpočet platieb. Polia A,B,C,D,E,F,G,H,I - vysvetlivky k nim.