Svobodnyje ekonomičeskije zony v Pol'še (problemy, orientiry). - Vardomskij, L.
Rast počtu voľných ekonomických zón vo svete a rozdiely v ich zameraní. Počiatky zón voľného obchodu a bezcolných zón v Poľsku v 80. rokoch. Skúsenosti s voľnými zónami v Gdansku a Štetíne. Akciová spoločnosť a iné formy riadenia zón. Súčasná situácia a počet voľných zón v Poľsku.